Schilderwerk

Schilderen is vakwerk! Schilderen betekent verstand hebben van de ondergrond en de bouwkundige staat van uw woning, bedrijfspand of complex. De vakschilders van J. da Costa Schilderwerken kijken verder dan alleen een strakke eindlaag bij de oplevering. Wij denken met u mee en geven u advies op maat. Wij werken met de beste en meest duurzame materialen en leveren u vakwerk. Hierdoor bent u voor de toekomst verzekerd van optimale bescherming.

Particulier schilderwerk
Als particulier heeft u niet dagelijks te maken met het schilderen van een huis. Het binnen- en buiten schilderwerk wordt doorgaans gezien als verfraaiing van een woning, maar dient tevens als noodzakelijk onderhoud. Door het schilderwerk aan de binnen- en buitenzijde van uw pand regelmatig te laten bijhouden door een professionele schilder, kunt u de conditie van uw woning behouden. Zo heeft u met het schilderwerk van onze vakschilders te allen tijde een prachtig geschilderde woning.

Zakelijk schilderwerk
Vertegenwoordigt u een bedrijf, Vereniging van Eigenaren (VvE) of zorginstelling of bent u een vastgoedbeheerder? Dan zoekt u een professionele organisatie en mensen met verstand van zaken. U wenst een gegrond advies, betrokkenheid tijdens het gehele traject, een kosteneffectieve aanpak en een duurzaam resultaat. J. da Costa Schilderwerken heeft uitgebreide ervaring met complexe projecten voor zakelijke opdrachtgevers.

Meerjarenonderhoudsplan
Denk ook eens aan een meerjarenonderhoudsplan. Door een onderhoudsplan vindt het benodigde schilderwerk tijdig plaats en bent u als opdrachtgever verzekerd van optimaal onderhoud tegen zo laag mogelijke kosten.

Voordelen van een meerjarenonderhoudsplan:

  • voorkom onnodig hoge kosten door achterstallig onderhoud;
  • de onderhoudskosten op korte en lange termijn zijn direct inzichtelijk;
  • altijd een perfect onderhouden pand.

Neemt u gerust contact met ons op om de mogelijkheden door te spreken.

Vraag een offerte aan!

8 + 7 =