Wandafwerking

Mooie wanden zijn het visitekaartje van uw woning. Het afwerken van een wand lijkt eenvoudig, maar er komt wel degelijk vakmanschap bij kijken. Voor een professionele en duurzame wandafwerking in Den Haag en omgeving, kunt u daarom terecht bij J. da Costa Schilderwerken.

Op het gebied van wandafwerking bieden wij verschillende mogelijkheden. Zo kunnen wij voor u stucen, behangen, glasvliesweefsel aanbrengen en/of het sauswerk verzorgen.

Glasvliesweefsel is een relatief onbekend middel wat wij al veel gebruiken bij particulieren en bedrijven. Het is een scheurbestendig basismateriaal, leverbaar in verschillende patronen. Na het aanbrengen van het glasvliesweefsel wordt het afgewerkt met muurverf. Nadat de muurverf is gedroogd, is het glasweefsel naadloos en zeer goed te reinigen. Glasweefsel wordt bijvoorbeeld ook steeds meer gebruikt in nieuwbouwwoningen, omdat de muren van nieuwbouwwoningen nog ‘na werken’ waardoor er scheuren in de muren kunnen ontstaan. Doordat glasweefsel elastisch is, zijn de scheuren niet zichtbaar door de geschilderde of behangen wand.

Daarnaast zijn wij ook gespecialiseerd in het plaatsen van sierlijsten en rozetten op wanden en plafonds. Dit geeft het interieur een stijlvolle sfeer.

Wanneer u een bepaalde sfeer in gedachten heeft, die u in een bepaalde ruimte wilt creëren, kunt u dat door ons laten realiseren door middel van de juiste wandafwerking. Zo kunnen wij u deskundig kleuradvies geven en zorgen dat u de juiste afwerking van de wanden ontvangt.

Doordat wij inmiddels vele jaren ervaring hebben met het afwerken van diverse type muren, kunt u er van op aan dat wij exact weten wat wij doen en uw wensen kunnen omzetten in de gewenste resultaten.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en de kosten? Neem dan nu contact met ons op. Wij stellen graag een offerte voor u samen, waarin alle prijzen en werkzaamheden helder worden vermeld.

Vraag een offerte aan!

2 + 11 =