Klantreacties

Wij vernemen graag wat uw ervaringen zijn met J. da Costa Schilderwerken en vragen u dan ook om hieronder een reactie achter te laten. Bekijk ook onderstaande klantreacties om te zien wat andere klanten over ons zeggen!

Schrijf een nieuw bericht

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 3.215.182.36 op.
23 berichten.
Familie de Jong
Wij hadden een keuken waar bij de folie los kwam, maar waar het granieten aanrechtblad en de apparatuur nog goed van was. Jack is komen kijken en werd erg enthousiast, hij vertelde dat onze keuken weer als nieuw kon worden. En inderdaad, Jack heeft alle deurtjes en plinten mee genomen en deze ontdaan van de folie en ze daarna gespoten. De delen die niet mee konden kwam hij schilderen. Jack geeft goede adviezen en werkt heel netjes en houdt zich aan de afspraken. Daardoor is onze keuken weer prachtig geworden!
Edward
Dankzij jouw vakmanschap staat de voorgevel van mijn huis er weer helemaal netjes bij. Ik zou je bij een volgende schildersklus dan ook zo weer inhuren.
Frans Vos
Wanden moesten opnieuw geschilderd worden in onze woon-/eetkamer, met nodige reparaties qua schroefgaten etc. Buiten dat er vakkundig gewerkt werd, ging het ook nog snel. Wij waren dus uitermate tevreden over het resultaat. Kan hen bij iedereen aanbevelen.
VvE Uhlenbeckstraat te Voorburg
Dit project betreft een 5-jarenplan ten behoeve van een appartementencomplex. De schilders van J. da Costa Schilderwerken werken netjes en oplossingsgericht. Ondanks dat het weer niet altijd mee heeft gezeten is het schilderwerk netjes en binnen relatief korte tijd afgerond. Ook zijn er een aantal houtrot problemen gerepareerd. Wij zijn erg tevreden en raden deze vakschilders zeker aan.
Danny en Maria
J. da Costa Schilderwerken er is fantastisch buiten werk geleverd om ons gehele huis (vooral de herstelwerkzaamheden), we genieten er dagelijks van. Chapeau!!!
Tjebbe Ypma en Wilma Marijnissen
Wij zijn erg tevreden met de geschilderde originele oude kozijnen van onze voorgevel. Het zit goed en netjes in de verf en ziet er stevig en stralend uit! We kunnen zeker Jack de Costa aan iedereen aan bevelen.
Margreet en Harry Knol
Jack da Costa heeft de afgelopen twee weken, met twee medewerkers, bij ons en bij onze buren, de voorgevel geschilderd. Daarbij de stalen balustrades van de balkons, de panelen daarvoor, betonvlakken, garagedeuren en voordeur gelakt en hun kozijnen geschilderd. Zijn werk was van zeer goede kwaliteit en zijn aanbevolen materialen eveneens. Ook kwam hij met goede voorstellen ten aanzien van bepaalde roestproblemen. Kortom, wij zijn zeer tevreden met het resultaat en kunnen Jack bij iedereen aanbevelen.
Gerard en Wilma Vermeer
Vandaag zijn de laatste verfstreken gezet. Ons huis is aan voor- en achterzijde geschilderd. Het ziet er keurig, netjes, en heel vakkundig uit. Ook de sfeer onderling was heel gezellig. Jack denkt mee, is zeer hulpvaardig. Samen met zijn maatje was het een gezellige tijd. We zullen zeker J. da Costa Schilderwerken aan iedereen aanbevelen. Hartstikke bedankt.
Marcel en Natasja
Jack…ach jack… Nee hoor, niets dan goeds voor deze kerel. Perfect schilderwerk voor een nette prijs. Vakmanschap! Bedankt voor de werkzaamheden.
Arie en Margreet
Jack heeft deze week ons huis geschilderd en gisteren opgeleverd. Hij werkt goed, snel en netjes. Het huis ziet er weer keurig uit. Afspraken zijn allemaal nagekomen en alles was bespreekbaar. Mocht u nog een goede betrouwbare schilder zoeken, dan kan ik u Jack van harte aanbevelen!
Isabel Pannekoek – Autobedrijf Houtwijk
De schilder, Jack da Costa, heeft vandaag het schilderwerk opgeleverd. Doordat hij afhankelijk was van het weer is er in etappes gewerkt. De rotte delen zijn vervangen en alles inclusief de roldeuren is in de verf gezet en het ziet er allemaal keurig uit. Ik wil dan ook een compliment maken naar dit bedrijf er is heel netjes gewerkt door Jack. De werkzaamheden zijn goed met ons besproken en er is zelfs (ongevraagd) na onze werktijd gewerkt voor wat betreft het schilderen van de werkplaats roldeur zodat wij er geen last van zouden hebben. Mocht u in de toekomst nog schilderwerk hebben, dan is dit bedrijf van harte aan te bevelen.
Edwin en Lisette
Jack heeft bij ons het buiten houtwerk geschilderd en het is erg mooi geworden. Verder is hij heel vriendelijk en werkt heel netjes. Het ziet er weer prima uit.
Loes Werkman
Vandaag heeft Jack bij ons de boel afgeschilderd en het is in één woord prachtig geworden. Een aanbeveling waardig. Heeft je buitenboel een nieuw jasje nodig, bel dan Jack! Wij zijn super tevreden.
A. van Vuuren
Jack heeft bij ons glas gezet en heeft het prachtig gedaan. Hij is prettig in de omgang en zijn leerling Jop is ook top! Wij wensen Jack veel geluk met zijn bedrijf.
Vincent van Leeuwen
Jack heeft bij ons in februari 2013 de binnenkozijnen en de houtentrap met overloop geschilderd. Jack is zoals de anderen in het gastenboek al aan hebben gegeven een echte vakman die bovendien erg prettig is in de omgang en erg netjes werkt. Met een gerust hart hebben we Jack onze sleutel gegeven en kwamen we na onze vakantie in een mooi geschilderd huis terug. Een absolute aanrader als je wat geschilderd wil hebben.
John Piket
Hallo Jack, wij zijn gaarne bereid onze tevredenheid op je website uit te spreken. Via een ex-collega kwamen wij in contact met Jack da Costa. Dit jaar wilde ik mijn gehele huis rondom aan de buitenzijde laten schilderen, een enorme klus. We hebben een afspraak gemaakt en Jack heeft de woning opgenomen. We hebben nog overleg gevoerd over wijze van uitvoering en de toe te passen materialen, dat moet echt top zijn om over twee jaar weer niet aan een zelfde sessie toe te zijn. Jack begreep het, omdat hij niet anders gewend is dan met goede materialen te werken. Bij de aanvang van het werk was het prima weer, maar daarna werd het wisselvallig. Ondanks dat we vaste prijs hadden afgesproken heb ik Jack niet horen klagen en heeft het werk vervolgd, ook al was dat voor een halve dag. Een prima vent om mee samen te werken, betrouwbaar, komt zijn afspraken na, geeft hele goede adviezen en zorgt dat de kwaliteit van het werk hoog ligt. Veel succes Jack!
Familie Verheij
Het woord schilderwerken zou je misschien moeten vervangen in vakwerken. Vakwerk is wat Jack da Costa aflevert. Dat heeft hij bij ons zowel buiten als binnen gedaan. Bovendien erg betrouwbaar, punctueel en klantvriendelijk. Complimenten!
Richelle
Jack heeft onlangs mijn 4-kamer appartement omgetoverd tot een paleisje! De muren + plafond + kozijnen zijn heel erg mooi glad! Heel knap gedaan zeker gezien de staat van de muren en kozijnen voordat Jack aan de slag ging. Jack werkt erg netjes en geeft ook goede adviezen. Nogmaals bedankt! TOP!!
Familie van der Meer
In augustus 2012 heeft Jack ons huis aan de buitenkant geschilderd. Het resultaat mag er zijn. Verder zij wij erg te spreken over de wijze waarop Jack zijn afspraken nakwam en is het uiterst prettig om zaken met hem te doen.
Familie Groenendijk
Wij zijn zeer tevreden met het resultaat gezien de vorige staat van ons “eigen” schilderwerk. Tevens zijn we zeer te spreken over de klantvriendelijkheid en zo ook het goede advies en specialisme wat wij als klant met open armen hebben mogen ontvangen van de heer Da Costa. Wij zitten nu in de “opleveringsfase” omdat wij nog een raam moeten voorzien van dubbel glas alvorens het geschilderd kan worden, maar vertrouwen er blind op dat dit ook goed gaat komen. Ga zo door!
Richard Rensen
Jack heeft bij mij mijn woningkamer en slaapkamer voorzien van glasvlies. Helemaal top, alles mooi strak erop. Ik heb niks te klagen. Jack denkt ook mee in het voordeel van de klant, groot voordeel. Echt een topper!
Familie Steijn
Al het hout aan buitenzijde van ons huis laten schilderen. Prima werk afgeleverd voor een goede prijs. En zeker net zo belangrijk: komt zijn afspraken na en is altijd bereikbaar.
Familie Tetteroo
Bij ons kozijnen en een aantal muren laten schilderen, wij zijn zeer tevreden. Nette en aardige schilder. Goed in overleg en waar voor ons geld. Aan te bevelen dus!! Voor info kunt u ons mailen (fam.o.tetteroo@online.nl). Bedankt Jack!